top of page

Jülide İskenderoğlu Kimdir? AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Kimdir?

Jülide İskenderoğlu'nun Kimliği ve Siyasi Kariyeri

23 Şubat 2024
Çanakkale
 julide-iskenderoglu-kimdir-ak-parti-canakkale-belediye-baskan-adayi-kimdir

Kimdir?

Kariyeri ve Siyasi Hayatı
Özet:
Jülide İskenderoğlu, 1974 yılında Balıkesir'de doğmuş ve üniversite eğitimi için Çanakkale'ye gelmiştir. İnşaat Teknikerliği mezunu olan İskenderoğlu, iş hayatına kafe işletmecisi olarak başlamıştır. 2003 yılından itibaren AK Parti çatısı altında çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Detaylar:
Jülide İskenderoğlu, 1994 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde İnşaat Teknikerliği eğitimi almıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atılmış ve kafe işletmeciliği yapmıştır.

Siyasi kariyerine 2003 yılında AK Parti'de başlayan İskenderoğlu, kadın kolları yönetiminde görev almış ve daha sonra çeşitli kademelerde siyasi faaliyetlerde bulunmuştur. Sivil toplum örgütlerinde de aktif olan İskenderoğlu, 2010 yılında AK Parti Genel Merkezi tarafından Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanmıştır. 2015 yılında ise milletvekili aday adaylığı için başkanlık görevini devretmiştir.

Kariyeri ve Siyasi Hayatı

Jülide İskenderoğlu, siyasi ve iş hayatında aktif rol almış deneyimli bir isimdir. Şu anda AK Parti'nin Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir.

Etiketler
bottom of page