top of page
  • Yazarın fotoğrafıEditör

Çanakkale'de Düzensiz Göçmen Operasyonunda 34 Kişi Yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda Afganistan uyruklu 34 düzensiz göçmen yakalanırken, insan kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.


Çanakkale'de Göçmen Operasyonu

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda Afganistan uyruklu 34 düzensiz göçmen yakalandı. Bu operasyon sırasında, insan kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 2 kişi de gözaltına alındı.

Çanakkale'de Düzensiz Göçmen Operasyonunda 34 Kişi Yakalandı
Çanakkale'de Düzensiz Göçmen Operasyonu

Çanakkale'de Düzensiz Göçmen Operasyonunda 34 Kişi Yakalandı



Okurlarınızın takip etmesini kolaylaştırmak için giriş bölümünüzü 2 veya 3 ana noktaya ayırmak iyi olacaktır. Her paragraf veya paragraf çifti, tek bir konuya odaklanmalıdır.


Jandarma ekipleri insan kaçakçılığı yaparken yakaladı


Ayvacık'ın Tuzla köyünde gerçekleşen bu operasyonda 34 düzensiz göçmen, 13'ü erkek, 10'u kadın ve 11'i çocuk olmak üzere, ZL 8790 plakalı bir araçta yakalandı. Jandarma ekipleri, araçta bulunan M.Ç. ve M.D. isimli şahısları insan kaçakçılığı yaparken yakaladı ve gözaltına aldı.


Yakalanan düzensiz göçmenler, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Ayvacık'taki Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Çanakkale'de gerçekleştirilen bu operasyon, ülkenin sınırlarını koruma ve insan kaçakçılığına karşı mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.


Şimdi sıra sizde! Düzensiz göçmenlerin yaşadığı zorluklar ve çözüm önerileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi paylaşın ve bu önemli konu hakkında düşünce ve önerilerinizi yazarak katkı sağlayın. Birlikte, daha insani ve sürdürülebilir çözümler arayabiliriz. Yorumlarınızı bekliyoruz!





Güncel Çanakkale Haberleri içinHemen Abone Ol



0 görüntüleme0 yorum
bottom of page